{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Ostala mi je žal što smo primili drugi i treči gol, pogotovo treći, koji na ovom nivou ne sme da se prima", poručuje strateg crveno-belih
Milojević: Nažalost, moramo na greškama da učimo...

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da su on i njegovi igrači dobro znali šta ih očekuje u Minhenu i da će ekipa kao što je Bajern umeti da kazni svaku njihovu grešku.

Crveno-beli su na Alijanc areni dugo imali aktivan rezultat, ali su na kraju poklekli i u samoj završnici dva puta vadili loptu iz svoje mreže.
"Čestitam igračima Bajerna na pobedi, takođe i mojim igračima na dobroj igri. Znali smo šta nas očekuje, došli smo na noge velikom Bajernu, pretendentu za osvajanje Lige šampiona. Veliko je iskustvo za nas što smo igrali na Alijanc areni. Nismo se uplašili, pokušali smo da ih onemogućimo i da suzimo prostor, da ih ugrozimo iz tranzicije. Nije nam uspevala cirkulacija lopte u sredini, lako smo je gubili. U drugom delu smo ispravili neke stvari, probali smo kroz posed da napadnemo njihovu zadnju liniju", poručio je Milojević.

Drugi i treći pogodak su bili previše naivni…
"Ostala mi je žal što smo primili drugi i treči gol, pogotovo treći, koji na ovom nivou ne sme da se prima. Bio je to neki vid pada koncetracije. Tek je prvo kolo, grupna faza, izvući ćemo pouke. Bajern zna surovo da vas kazni".

Šansa Marina je mogla mnogo toga da promeni.
"
Slažem se, bio je aktivan rezultat, mogli smo da okrenemo. Kasnije, sa tim drugim golom utakmica je bila rešena".

Crveno-beli su u čak četiri navrata slali loptu u noge protivniku u opasnoj zoni.
"
Ne bih da ulazimo ko je pogrešio. Mnogo je ranije izgubljena lopta kod gola. Mnogo smo loše odreagovali. Prava rešenja u pravo vreme morate da donesete na ovom nivou, u velikom ste problemu ako to ne činite. Imali smo ozbiljnih problema u prvom poluvremenu. Probali smo da napravimo neke izmene. Kad pogrešite jednom, postaju teške noge. Ovo je visok nivo. Nažalost, moramo na greškama da učimo", poručio je Milojević.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×