{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Amijen poslao zvaničnu ponudu Partizanu
Milion evra za Marka Jankovića
"Marko Janković"

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Početkom prelaznog roka pominjala se Benfika, kasnije i Atalanta, a prva zvanična ponuda koju  je ove zime Partizan dobio za Marka Jankovića je stigla iz Francuske. I to pretposlednjeg dana prelaznog roka. Amijen, 15-plasirani tim Lige 1, poslao je dopis u Beograd u kome navodi da je za reprezentativca Crne Gore spreman da izdvoji okruglo 1.000.000 evra.

TRANSFERI UŽIVO: Poslednji dan prelaznog roka!!!

Saznajemo da su čelnici Parnog valjka spremni da puste Jankovića za taj novac. Ponuda mu je predočena i sad isključivo od njega zavisi da li želi da se okuša u jednoj od "Liga petice" ili mu se ostaje u srpskom fudbalu, pa da sa ekipom Miroslava Đukića pokuša da se izbori za plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Janković je jutros normalno trenirao, i po podne će, u planu je da igra i kontrolnu utakmicu protiv Ermisa zakazanu za četvrtak, ali kako je prelazni rok živa stvar moguće je i da prihvati poziv Francuza, iako deluje da su trenutno šanse za tako nešto male.

Ukoliko se pak desi da Marko Janković bude prodat do kraja dana, pomenuta suma na ime obeštećenja ne bi pripala samo Partizanu, već bi polovina (500.000 evra) otišla njegovom bivšem klubu Olimpijakosu, jer je takav dogovor napravljen prošle zime, kad su crno-beli otkupili ugovor od Atinjana.

Janković se pita.

Piše: Aleksandar JOKSIĆ
Foto: FK Partizan.

Najnovije vesti


×