{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
PSŽ lako do bodova u Monaku – 4:1
Milina je gledati PSŽ sa dvojicom napadača, još kada je Nejmar u elementu...

Pre tri dana na Parku Prinčeva viđen je spektakl u režiji dva tima, večeras se o svemu pitao PSŽ. Parižani su slavili protiv Monaka u odloženom meču francuskog prvenstva i stekli osam bodova viška u odnosu na Marselj – 4:1.

Pitanje novog, starog šampiona se ne postavlja, ali verovatno se cela Evropa razmišlja o tome gde su limiti ovogodišnmjeg tima Tomasa Tuhela. Nemački stručnjak je tokom večerašnbje predstave dobio nekoliko tema za razmišljanje. Jer milina je gledati PSŽ kada Tuherl odlučio da ekipu posloži u formaciju 4-4-2, sa Ikardijem i Mbapeom u napadu. Još kada su Nejmar i Di Marija u punom sjajnu.

Naravno, reći će neko da je ovakva postavka suviše ofanzivna za mečeve najjačeg intenziteta, ali... Večeras je u Monte Karlu bilo svega. Videli smo savršene dugačke lopte Nejmara, pete, proigravanja bez gledanja, ubitčanu brzinu Mbapea... Naravno, sve su to pratili i golovi.

Da će Monako teško do novog pozitivnog rezultata bilo je jasno u 24. minutu. Odličnu loptu u prostor dobio je Mbape od Di Marije... Ostalo je poznato u takvim situacijama.

Imao je nekoliko zanimljivih pokušaja Nejmar. Do finiša prvog poluvremena nije imao konkretan učinak u golovima i asistencijama, ali je pobrao najviše aplauza. Šalio se sa odbranom Monaka, udarao loptu petom i spoljnom...

Na kraju je postigao gol iz penala, posle prestroge odlike glavnog arbitra.

Ako je Monako zaslužio pohvale zbog nečega, onda je to podatak da su želeli da igraju fudbal. Stalno su gurali loptu napred i ostavljali prostor Parižanima za plodonosne akcije.

Pogađali su Sarabija, pa ponovo Mbape... Monako je zasluženo stigao do gola preko Bakajoka u 87. minutu.

FRANCUSKA 1 - ODLOŽENI MEČEVI

Sreda
Amijen - Rems 1:1 (0:1)
/Konate 54 - Kutesa 45/
Nim - Ren 0:1 (0:0)
/Hunou 64/
Monako - PSŽ 1:4 (0:2)
/Bakajoko 87 - Mbape 24 i 90, Nejmar 45 pen, Sarabija 72/

Najnovije vesti


×