{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"I dalje pregovaramo sa Napolijem", tvrdi David Pantak
no_image.png

Kako to obično biva kada se primakne prelazni rok, jedni barataju informacijama, licitiraju, drugi se ljute, demantuju...

Sada su u centru pažnje Arkadijuš Milik i njegov agent David Pantak. Poljskog napadača, kojem na leto ističe ugovor sa Napolijem, mediji sa "čizme" dovode u vezu sa Juventusom, Milanom, Atletikom, a to se nikako ne dopada njegovom menadžeru.

Javio se Pantak i poručio da je sve to – laž.
Povodom svega što se pojavilo u medijima poslednjih dana želim da istaknem da su to sve samo glasine, koje su u velikoj meri i primer nepoštovanja prema Napoliju”, rekao je Pantak.

On je dodao da nije nemoguće da Milik ostane u klubu sa San Paola, iako mediji tvrde da je ta opcija otpala.
Ja sam u stalnom kontaktu sa sportskim direktorom Napolija i pričamo i dalje na temu novog ugovora za Arkadijuša. Kada prođe ovaj teški period pandemije, srešćemo se uživo i probati da nađemo najbolje rešenje za sve. Tek ukoliko ne budemo mogli da se dogovorimo, razmatraćemo neke druge solucije”, tvrdi Pantak.

Naravno, samo onaj ko o fudbalu ne zna baš ništa može da slepo poveruje u tu priču da Pantak i njegov pulen ne pregovaraju sa drugim klubovima, iako mu ugovor ističe za dva meseca.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×