{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Crno-beli u potrazi za novim desnim bekom
Miletić jedini dobio dozvolu da napusti Humsku

Stekli su se uslovi da se Partizan i Nemanja Miletić rastanu. Desni bek reprezentativnog kalibra nalazi se na izlaznim vratima Humske i sva je prilika da će tokom zime realizovati transfer u inostranstvo.

Potvrdio je to trener Savo Milošević jasno stavivši do znanja da je 28-godišnji defanzivac zapravo jedini fudbaler iz aktuelnog kadra, kad su prvotimci u pitanju, za koga su u klubu upalili zeleno svetlo i spremni su da ga puste van granica države.
Dogovor sa ljudima iz kluba je da niko nema dozvolu za odlazak osim Nemanje Miletića. Već je u godinama, vreme mu je da proba da završi ličnu priču, odnosnom i igrama zaslužio je da Partizan prema njemu bude korektan”, precizirao je Milošević.

Najava da će biti korektni prema Miletiću znači da su čelnici Partizana spremni da spuste zahtev za obeštećenjem. U jednom trenutku tražili su okruglo 1.000.000 evra, ali kako konkretnih ponuda nije bilo, odlućeno je da potraživanja budu manja. Mada, opet će crno-beli dobro proći na finansijskom planu, jer su leta 2017. doveli Nemanju iz Vesterloa za 350.000 evra, pa bi sad u najmanju ruku trebalo da dupliraju tu sumu.

Kad Miletić ode, tu će, uveravaju crno-beli, biti stavljena tačka na prodaju fudbalera iz prvih 11, pošto je klupska kasa već dobro napunjena transferom Strahinje Pavlovića u Monako.
Što se ostalih igrača tiče, nema potrebe da prodajemo, ali može da se desi neki izlazni transfer u slučaju ekstremno dobre ponude. Razmotrićemo je, međutim, teško je očekivati da u januaru ponude budu kao tokom leta. Nismo u situaciji da moramo da prodajemo. Pre će biti da je ideja da dovedemo četiri, pet igrača, formirano tim za narednu sezonu”, predočio je Savo Milošević.

S obzirom da Miletić ima dozvolu da traži novu sredinu, da se na Perišu Pešukića praktično ne računa, da je Aleksandar Lutovac samo prinudno bio desni bek, izvesno je da će Partizan pokušati da pronađe novog igrača na toj poziciji. Najveći je problem što takvih, bar kad su Srbi u pitanju, nema, o čemu je nedavno za MOZZART Sport govorio Antonio Rukavina.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×