{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milanova poslednja ofanziva – stiže Rebić! Andre SIlva ide uz pare?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Rosoneri blizu pojačanja
Milanova poslednja ofanziva – stiže Rebić! Andre SIlva ide uz pare?

Nakon što je većinu prelaznog roka izgubio na neuspešnu poteru za Anhelom Koreom, Milan se u poslednjim satima pijace okrenuo drugom rešenju – Anteu Rebiću!

Pretposlednjeg dana prelaznog roka, Milan je u ofanzivi na dovođenje hrvatskog reprezentativca koji je danas dobio da igra za Ajntraht protiv Fortune. On već neko vreme ima naelektirsan odnos sa trenerom Hiterom jer želi transfer i na kraju se odlučio za nepopularan potez – štrajk!

Milanov direktor Zvonimir Boban je ubedio igrača i dogovoren je ugovor vredan 3.000.000 evra po sezoni, a onda su počeli pregovori između klubova. Ajntraht nema kud osim da proda igrača za kojeg je na početku prelaznog roka tražio 45.000.000 evra. Sada se spekuliše da će morati da ga pusti za manje novca.

Milan je spreman da ga dovede na pozajmicu vrednu 5.000.000 evra plus opciju da ga otkupi za 25.000.000 evra evra koja bi prerasla u obavezan otkup ugovor ako Rebić odigra određen broj utakmica. Takođe, moguće je da će u pregovore biti uključen i portugalski napadač Andre Silva koji bi otišao u Frankfurt na pozajmicu pošto su propali svi pokušaju da ga Milan proda u Monako, Valensiju, Sporting ili Benfiku.

Rebić se već koliko večeras očekuje u Milanu, a do tada bi klubovi trebalo da postignu dogovor. Čak i ako Andre Silva odbije prelazak u Ajntraht, to ne bi trebalo da utiče na prelazak Rebića u tabor Rosonera.  

(FOTO: reuters)

 

Najnovije vesti


×