{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Plus bonusi
no_image.png

Novi dan, nova epizoda oko Luke Jovića. Bez obzira što je slaba debitantska sezona u Real Madridu za njim, srpski napadač je jedan od najinteresantnijih igrača u predstojećem letnjem prelaznom roku.

Istina, dobar deo medija piše da Real uopšte nema nameru da proda srpskog napadača i da u klubu čvrsto veruju u njega, iako je podbacio u ovoj sezoni. Ali, to ne znači da drugi klubovi ne pokušavaju da iskoriste veliki pritisak na Joviću i „nagovore“ ga da promeni sredinu.

Kao jedan od klubova koji su najviše zagrizli za Luku pominje se Milan. Govori se da su Rosoneri skovali plan za dovođenje Srbina još dok je i Zvonimir Boban bio u klubu. Nova informacija koju je lansirao Sport Mediaset govori da je Milan spremio ponudu za Real koja glasi: 35.000.000 evra plus bonusi!

Veliko je pitanje da li će Kraljevski klub da pristane na to, jer je gotovo duplo više platio Ajntrahtu prošlog leta za Jovića. I svakako da bi u Madridu voleli da makar vrate uloženo. Opet, korona je uzela danak, kažu da na moćne transfere u svetu fudbala možemo da zaboravimo na neko vreme, da su cene igrača pale...

Jedan od aduta na koje u Milanu računaju je – Ante Rebić. Najbolju sezonu u karijeri Luka Jović je odigrao kada je uz njega na terenu bio hrvatski napadač. Rebić će i narednu sezonu provesti na San Siru kao pozajmljeni igrač od Ajntrahta i Italijani veruju da bi Jović mogao uz starog druga ponovo da fudbalski eksplodira.

U sezoni koja još nije završena Jović je skupio 24 nastupa za Real, ali uglavnom su to bili nastupi s klupe sa jednocifrenim brojem minuta. Za to vreme stigao je da postigne dva gola, a da za dva asistira.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×