{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Milan neće Ibrahimovića i Mandžukića, hoće još mladih

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Rosonerima ponuđena dvojica iskusnih napadača…
Milan neće Ibrahimovića i Mandžukića, hoće još mladih

Milan tone i pati se, ali ne želi sebi da pomogne.

Tako se najkraće može opisati aktuelna situacija u kojoj se nalazi sedmostruki prvak Evrope. Slavni Rosoneri muku muče u svim linijama tima, ali ne žele iskusna pojačanja koja bi mogla odmah da im donesu kvalitet. Ugledni italijanski dnevnik Korijere dela sera danas otkriva da su Milanu za januarski prelazni rok preko agenata ponuđeni Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić, ali da je klub odbio.

Iza odluke verovatno stoji generalni direktor kluba Ivan Gazidis koji se do sada protivio dovođenju iskusnih igrača i novac daje jedino za mlade fudbalere na kojima bi kasnije moglo da se zaradi. Gazidis je i ranije bio prepreka Ibrahimovićevom povratku na San Siro kada je bivši direktor Leonardo imao dogovor sa Ibrom. Međutim, Gazidis ne želi da plaća visoke plate iskusnim igračima na kojima ne može da zaradi. Bez obzira na korist koju bi oni doneli u sportskom smislu.

Istovremeno, Milan se nađa dovođenju jednog od dvojice mladih štopera Juventusa. Želje su Danijele Rugani i Merih Demiral. Na primljenim golovima u prošlom kolu protiv Lacija se najbolje videlo koliko je ranjiva poslednja linija Milana. Kapiten Romanjoli je igrao u paru sa mladim Brazilcem Duarteom koji se nije pokazao ništa bolje od nepouzdanog Musakija. Milan je zato opet aktivirao interes za Ruganija i Demirela koje je želeo i letos.

Demirel (21) prva je želja, ali Juventus ne želi da pusti Turčina za manje od 40.000.000 evra što je Rosonerima preskupo. Rugani je stariji četiri godine i košta skoro duplo manje, ali Milan bi prvo da iscrpi sve pregovaračke kapacitete oko Demirala, pa da pređe na Ruganija ako ne bude imao drugog izbora.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×