{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
O tome pišu italijanski mediji, a prenosi Mundo Deportivo
no_image.png

Iako je As pre desetak dana pisao na temu Luke Jovića i istakao da Srbin sigurno ostaje u Real Madridu, te da će dobiti novu šansu u dresu Kraljevskog kluba naredne sezone, ipak ne prestaju glasine o mogućoj promeni sredine Jovića predstojećeg leta. O tome pišu italijanski mediji, a kako prenosi Mundo Deportivo - Milan je zainteresovan za Jovića.

Naime, Mundo prenosi da postoje klubovi koji bi voleli da vide Jovića u svojim redovima, a da je Napoli najviše zainteresovan, ali ne samo on već i gigant poput Milana.

Takođe, dodaje Mundo da bi Jović uvek lako mogao da ima prođu na nemačkom tržištu. A pominjao se do sada - Dortmund.

Italijanski mediji uveravaju da Milan razmatra mogućnost da dovede Jovića, te da pita Real Madrid za transfer. Klub iz Severne Italije bi radije bio za opciju da pozajmi Jovića jer mu je ideja da ovog leta  pojača napad svog tima. Možda sa opcijom otkupa.

Nije realno da Milan odmah plati 60.000.000 za Jovića koliko je Real platio srpskog napadača kada ga je doveo iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Sa druge strane, Milan nije siguran da će računati na Zlatana Ibrahimovića sledeće sezone, tako da Rosoneri prate situaciju na tržištu posebno kada su napadači u pitanju. To je deo tima koji žele značajno da ojačaju. A poznato je da imaju dobre odnose sa upravom Real Madrida.

Ovo nije prvi put da se piše o interesovanju Milana za Jovića. Postojalo je ono i tokom zimskog prelaznog  roka, u decembru 2019. godine, ali tada baš nije bilo realno da dođe do saradnje. Videćemo koliko je to realno ovoga leta.

Kraljevski klub će doneti konačnu odluku kada je Jović u pitanju. Zainteresovanih klubova očigledno ima i ne zaboravljaju kako je moćno Jović igrao u dresu Frankfurta. 

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×