{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mijailović: Terzić ima informacije od UEFA da se lige nastavljaju u maju

/ Izvor: mozzart
Komentari: 46
Mada, niko sa sigurnošću ne može da kaže šta će da bude
Mijailović: Terzić ima informacije od UEFA da se lige nastavljaju u maju

Šta će biti s fudbalom? Lopta stoji, ne pomera se gotovo nigde u celoj Evropi, malo gde i u svetu. Stoji i u Srbiji, niko ne zna niti može da zna kada bi mogla da krene s centra.

Ipak, u Crvenoj zvezdi veruju u procenu UEFA. A, ona kaže da bi lige na kontinentu mogle da se nastave u maju. To u ovom momentu baš i ne deluje preterano realno, ali verujemo da u Evropskoj kući fudbala, ipak, znaju bolje.

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović čvrsto veruje da će se suspendovana sezona nastaviti i da će se pehar dodeliti na terenu, a ne za zelenim stolom.
Informacije koje je Terzić dobio od UEFA glase da će prvenstva najverovatnije da se nastave u maju, ali ovo je pogodilo čitav svet, tako da niko ne može sa sigurnošću da zna šta će da bude”, rekao je Mijailović za klupski sajt.

Kažu, fudbal posle svega neće biti isti. Klubovi muku muče zbog nedostatka finansija, ljuljaju se i najveći…
Život se u mnogim segmentima vratio unazad i klubovi koji sad nemaju prihode od utakmica, televizijskih prenosa i marketinga, se nalaze u teškom položaju. Ljudi iz Crvene zvezde proučavaju sve varijante kako bi nastavili da funkcionišemo normalno i verujem da ćemo uspeti da prevaziđemo ovu situaciju i da ćemo u periodu koji nas očekuje, na najbezbolniji način, uspeti da prebrodimo ovo”, optimista je Mijailović.

Prvi čovek crveno-belih pozvao je sve građane Srbije i navijače Crvene zvezde da poštuju propise koje je odredila Vlada u vanrednom stanju.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×