{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mihajlović se seli u Poljsku, prva provera možda već protiv Zvezde

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
Mladi ofanzivni vezista završava svoju epizodu u Herenvenu
Mihajlović se seli u Poljsku, prva provera možda već protiv Zvezde

Nekadašnji ofaznivni vezista Rada i Partizana, Nemanja Mihajlović, napušta Herenven i prelazi u poljsku Arku iz Gdinje. Holandski mediji pišu da bi papirologija trebalo da se završi u vrlo kratkom roku, ali još uvek nisu poznati svi detalji transfera.

Mihajlović je u Herenven stigao na leto 2017. godine iz Partizana za obeštećenje od 1.700.000 evra, ali je uglavnom bio u drugom planu, pa je dozvolu za prelazak u drugi klub dobio još letos. Ove sezone igrao je samo mečeve za mladi tim Herenvena, a ugovor sa holandskim klubom mu ističe na leto 2021. godine.

Ipak, čini se da je došlo vreme za rastanak, a ukoliko Mihajlović potpiše narednih dana, moglo bi da se dogodi da mu prvi protivnik bude Crvena zvezda, pošto je Arka prvi rival srpskog šampiona u Antaliji 26. janura.

Trener Arke je Aleksandar Rogić, koji je vrlo dobro upoznat sa kvalitetima srpskog igrača, koji je proša sve mlađe reprezentativne selekcije i još nije kasno da iskaže svoj potpuni potencijal. Možda se to dogodi upravo u Gdinji.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×