{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mihajlović otvorio dušu: Rođen sam spreman, zvao me Juventus

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Srbin smatra da je vreme za veće izazove od Bolonje
Mihajlović otvorio dušu: Rođen sam spreman, zvao me Juventus
Siniša Mihajlović

Veliki je posao uradio Siniša Mihajlović ovog proleća sa Bolonjom. Samo on zna kroz šta je sve prošao do večeras, kada je remijem protiv Lacija u Rimu (3:3), njegov tim i matematički obezbedio opstanak u Seriji A kolo pre kraja.

Srbin smatra da je napravio pravo čudo i istovremeno nagoveštava da je spreman za veliki klub - bilo da je u pitanju Lacio ili Juventus.
"Niko, ili samo par ljudi je verovalo da ćemo opstati u Seriji A ove godine. Ja sam bio jedan od tih. Video sam kvalitet i karakter u ovom timu. Kako je vreme prolazilo, bio sam sve uvereniji u opstanak. Mislim da je opstanak i sve što sam uradio za ovo vreme jedno posebno čudo. Hvala igračima, koji su prvo veliki ljudi, a potom i fudbaleri. Imali smo i teških trenutaka, ali smo se držali zajedno, verovali u opstanak i uspeli na kraju. ", ocenio je Mihajlović.

Novinari su ga pitali da li su tačne glasine da se nalazi u kombinaciji za posao u Juventusu posle odlaska Alegrija, kao i za Lacio ako ode Simone Inzagi.
"Da, Juventus me je zvao - pre pet godina. Naš posao trenera podrazumeva stalno sazrevanje, napredovanje, mukotrpan rad i širenje znanja. Morate i da pratite trendove u fudbalu i nove tendencije tako da sam drugačiji trener danas nego što sam to bio pre pet godina. Rođen sam spreman...", zaključio je Siniša Mihajlović.

Da li je ovim uspehom i nastupom kupio večeras i mesto u Torinu, pokazaće vreme. 

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×