{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ovacije za srpskog trenera u Veroni
Miha se vratio! Poli: Ostavio nas je bez reči... (VIDEO)

Posle 40 dana borbe sa opakom bolešću, Siniša Mihajlović je pokazao ratničko srce i pobednički karakter. Vratio se večeras na teren, mimo svih očekivanja i najava.

Kao bomba je večeras na Apeninima odjeknula sjajna vest da će Siniša Mihajlović sa klupe voditi ekipu Bolonje u prvom kolu Serije A protiv Verone.

Nešto mršaviji nego inače, sa kačketom, ali i istim onim prkosnim pogledom kakav znamo, Miha se pojavio na stadionu Bentegodi. Naravno, nagrađen je gromoglasnim ovacijama i aplauzima navijača.
„Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde“, rekao je Bolonjin vezista Andrea Poli pred početak meča.

Borba još nije gotova, ali Miha je spreman i oran da ružnom protivniku pokaže zube. Večeras je demonstrirao koliko je u njemu snage i volje da pobedi. Večeras je zadao udarac. Čekamo završni. Navikli smo od njega...

La giocata più bella di questa prima giornata di #SerieA: #Mihajlovic in panchina! Emozione vera! pic.twitter.com/pbhOKS9SS3

— Alessia Novelli (@AlessiaNovelli2) August 25, 2019

 

Najnovije vesti


×