{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sarađivali u Fjorentini, Torinu i delom u reprezentaciji Srbije
Miha ne može bez Adema, zove ga sad i u Bolonju

Pomalo neočekivano bi epizoda Adema Ljajića u Bešiktašu mogla da se završi zbog poziva – Siniše Mihajlovića! Srpski stručnjak će, kako stvari stoje, nastaviti karijeru u Bolonji, a njegova prva želja za letnji prelazni rok je – Ljajić.

Kako piše list Korijere delo sport, Mihajlović uveliko pravi planove za tim za narednu sezonu i želi da u njemu vidi igrača kojeg je trenirao u Fjorentini, Torinu i delom u reprezentaciji Srbije. Dok ga nije oterao.

Problem je, međutim, u tome što Bešiktaš ima pravo preče kupovine, jer je Adema Ljajića pozajmio od Torina, sa opcijom da ga kupi ovog leta za sumu od 6.500.000 evra. A, Ljajić je izjavio da bi rado ostao u Istanbulu, jer mu se život u Turskoj sada veoma dopada.

Može biti, naravno, da je sve to muzika za uši navijača Bešiktaša, a da ne bi Adem imao ništa protiv da se vrati u Italiju, jer je u toj zemlji proveo najveći deo svoje karijere.

List piše da je plan Bolonje i da potroši 32.000.000 evra na otkup ugovora Nikole Šansonea, Roberta Sorijana i Rikarda Orsolinija, mada njega Juventus može da odvede, po klauzuli, za 14.000.000 evra.

Pored toga, štopera Lijanka, koji se vraća u Torino, trebalo bi da zameni Lorenco Toneli iz Sampdorije.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×