{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Stefan Johansen dobro zna šta čega njegove zemljake protiv Orlova
Mi strepimo od Halanda, Mitrogol plaši Norvežane: Kao vo je!

Erling Haland je zaludeo celu fudbalsku Evropu, ali ako ćemo konkretno o utakmicama i golovima u reprezentativnom dresu Srbija je u velikoj prednosti nad Norveškom. Jer iako Haland ne prestaje da rešeta u dresu Borusije, Aleksandar Mitrović to bez prestanka radi kad zaigra za Orlove. Pa zato reprezentativac Norveške i Mitrovićev saigrač iz Fulama Stefan Johanesen upozorava zemljake.
Ako treba da ga opišem u jednoj reči: vo!”, smeje se Johansen u izjavi za lokalne medije i pojašnjava.
Ekstremno je jak. Pride je i veoma dobar egzekutor. Tip je golgetera koji je uvek tamo gde je lopta… Njega ne smemo da ispustimo”.

Međutim, nije samo fizička moć to što odvaja Mitrovića od drugih. Ratnički mentalitet ljudi sa Balkana takođe je zapao za oko Johansenu.
Njegov mentalitet je nešto što mi se posebno dopada. Mora da pobedi po svaku cenu. Kao da svaki put ide u rat. Kad uđe u duel – udara. Svaki meč je kao bitka. Nekad to može da bude i dobro i loše, kao i sve na Balkanu, ali on je prosto takav tip”.

Srbija ide na Evropsko prvenstvo - kvota 2,70

Dodaje Johanson da je već nekoliko puta razgovarao sa Mitrovićem o predstojećem baražu za plasman na Euro, naravno i o samom Halandu.
Mislim da je, kao kolega, i Mitro impresioniran Erlingom. Ali nije on jedini radoznao. Mnogi pitaju. Mada mnogi ni ne znaju da je iz Norveške, a oduševljeni su njime”, otkriva Johansen.

Erling Haland na jednoj, Aleksandar Mitrović na drugoj strani. Ko je jači?

(FOTO: Star Sport)

×