{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mesi najzad uživa u dresu Argentine

/ Izvor: mozzartsport.com
Svedoči o tome Nikolas Taljafiko
Mesi najzad uživa u dresu Argentine

Sve dok nešto krupno ne osvoji sa Argentinom, ako to uopšte uspe do kraja karijere, Leo Mesi će imati tu rupu u biografiji, koju će mnogi potezati kada krene rasprava o najboljem svih vremena.

Dobar deo Argentinaca ga čak i ne voli zbog toga, smatra da nije ni do kolena Maradoni, za kojeg vlada legenda da je sam doveo Albiseleste do svetske titule.

Levi bek Ajaks Nikolas Taljafiko diže glas u Mesijevu odbranu i tvrdi: nikom nije toliko stalo da osvoji pehar sa reprezentacijom kao asu Barselone.
Mesi je na Kupu Amerike prošle godine prvi put zaigrao za reprezentaciju bez velikog pritiska na leđima. On je više nego iko besan kada izgubimo, ali je postao svestan da bi morao da više uživa u igri kada je u dresu Argentine“, rekao je Taljafiko za Ole.

On veruje da Kup Amerike, koji je pomeren za sledeće leto, neće biti oproštajno Mesijevo takmičenje od reprezentacije.
Ne znam do kada će igrai, ali nije da se naosvajao trofeja sa Argentinom. On je sada u fazi karijere kada želi da više uživa u utakmicama, treninzima, svemu. On je lider i zaštitnik našeg tima. Tako blistavu karijeru teško da ćemo uskoro videti“.

Naredni Kup Amerike igraće se u Argentini i Kolumbiji. Biće to velika prilika za Gaučose da osvoje trofej, ali i da uigraju tim za Mundijal u Kataru, koji će se igrati u novembru 2022. Sa selektorom Solarijem, Argentina igra dobar fudbal, u seriji je od sedam utakmica bez poraza.
Moramo da napravimo čvrstu strukturu tima, ne samo zbog Mesija, nego zbog naše budućnosti, zbog onih koji će tek doći u reprezentaciju. Da stvorimo kostur za tim koji će rasti, napredovati, da ima jaku bazu“, poručio je Taljafiko.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×