{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mesađero: Pavlović pao na medicinskim pregledima u Laciju!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 160
Novi testovi u ponedeljak
Mesađero: Pavlović pao na medicinskim pregledima u Laciju!

Sve je nagoveštavalo da je transfer suprtalentovanog štopera Partizana Strahinje Pavlovića u Lacio završena priča. Mladi defanzivac je, u društvu menadžera, juče doputovao u Rim kako bi se obavezao na petogodišnju vernost Nebeskoplavima.

Međutim, transfer težak oko 5,5 miliona evra nije kompletiran. Rimski dnevnik Mesađero je u današnjem štampanom izdanju preneo informaciju da mladi srpski štoper nije prošao medicinske preglede... Lacio nije odustao od transfera, jer kako piše pomenuti Mesađero Strahinja Pavlović je tokom ponedeljka imati nove testove. U zavisnosti od rezultata biće poznata njegova dalja sudbina.

Pavlović je krenuo put Italije dan posle meča sa Moldeom. Dakle, telo mu je, vrlo verovtno, osećalo umor što je mogući razlog loših rezultata. Ima takvih primera mnogo u svetu fudbala...

Supertalentovani defanzivac, rođen 2001. godine, zablistao je tokom prolećne sezone u dresu Partizana. Posle odlično odigranog derbija u martu počela su interesovanja velikih klubova. Juventus je bio viđen kao novi klub Partizanovog super produkta, ali je na kraju pobedu odneo Lacio.

Transfer bi trebalo da bude težak 5,5 miliona evra. Uz podatak da bi Pavlović ostao na jednogodišnjoj pozajmici u Humskoj.

Najnovije vesti


×