{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ali je novi ugovor u Napulju najmanje realna opcija
no_image.png

Činilo se da će to biti pravi spoj, barem na papiru gledano, ali od ljubavi između Drisa Mertensa i Borusije Dortmund neće biti ništa.

Nemački velikan je imao ideju da dovede belgijsku gol mašinu iz Napolija. Povoljna okolnost je što Mertensu u junu ističe ugovor, pa Italijani ne bi mogli da pokvare taj posao za leto tražeći neko ogromno obeštećenje. Ipak, izgleda da Dortmund nije baš tako ubedljiv u tim akcijama u kojima je Juventus tata, da nagovori igrača da dođe kada mu istekne ugovor.

Kako piše italijanski Skaj, Mertens je odbio ponudu Dortmunda. Belgijancu je dosta da igra za drugi ili treći tim na tabeli, želi trofeje, da ima nešto upisano u biografiju kada okači kopačke o klin. A, Borusija poslednjih godina u Nemačkoj predstavlja isto ono što i Napoli u Italiji: večito drugog ili trećeg, koji gleda u leđa šampionu. Pa, ako već odluči da ode iz Napulja, da to onda bude neki tim šampionskog kova.

Postoji, ipak, opcija i da Mertens ostane u Napoliju. Doduše, deluje da posle sloma koji se tamo dogodio ove sezone, ne deluje realno. Belgijanac, navodno, ima ponudu od 4.000.000 evra, uz bonuse, ali Skaj smatra da je to najmanje realna opcija.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×