{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U međuvremenu, Brendan Rodžers našao zamenu u svom bivšem klubu
no_image.png

Pitanje je sata kada će fudbal dobiti novog rekordera među najplaćenijim defanzivcima na planeti. Hari Megvajer je nešto posle 10 časova ujutru došao u Karington, trening centar Mančester junajteda kako bi završio transfer vredan 90.000.000 evropskih novčanica i tako postane ubedljivo najskuplji defanzivac planete svih vremena!

Megvajera u Karingtonu čekaju lekarski pregledi posle čega će potpisati petogodišnji ugovor vredan blizu 11.500.000 evra godišnje, bez bonusa, a prema najavama sa Ostrva transfer će biti ozvaničen najkasnije do ponedeljka ujutru. Ugovor će sadržati i opciju automatskog produžetka saradnje na još godinu dana, što je Junajtedova politika godinama unazad.

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 4. avgust

Engleski reprezentativac će se odmah potom pridružiti svojim novim saigračima, ali i dalje nije jasno da li će biti spreman za debi na otvaranju sezone protiv Arsenala sledeće nedelje. S obzirom na težinu povrede Erika Bajija, verovatno je da će odmah zauzeti svoje mesto u startnih jedanaest.

Megvajer je održavao formu s Lesterom tokom pripremnih mečeva i trenirao redovno, zato se i Ole Gunar Solskjer nada da Englez biti lider nove odbrane Junajteda.

S druge strane, Lester uveliko traži rešenje za Megvajera, a čini se da ga je Brendan Rodžers našao u svom bivšem klubu – Seltiku. Naime, Rodžers se nameračio na norveškog štopera Kristofera Ajera, koga dobro poznaje iz vremena kada su zajedno radili na Seltik Parku.

Kelti svog štopera cene na nešto više od 17.000.000 evra, a Lisice su navodno spremne da plate taj novac kako bi Ajer stigao što pre. Tačnije, pre zatvaranja prelaznog roka u četvrtak.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×