{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Matijašević: Tumbaković ostaje selektor, o promeni nismo ni pričali

/ Izvor: mozzartsport.com, Alo
Komentari: 7
Stojković slobodan, ali...
Matijašević: Tumbaković ostaje selektor, o promeni nismo ni pričali

Vest da je Dragan Stojković Piksi završio kinesku misiju, jer je dobio otkaz u Gvangdžou R&F odmah je uzburkala duhove u srpskom fudbalu. Legendarni as kojeg su više puta zvali da bude selektor reprezentacije sada je napokon slobodan i ima odrešene ruke da prihvati novi posao.

S druge strane, dugo kroz kuloare kruži priča da u FSS nisu zadovoljni radom Ljubiše Tumbakovića i da mu traže naslednika. Pa, kada se saberu jedan i jedan...

Direktor reprezentacija Vladimir Matijašević, pak, tvrdi da su sve to ćorava posla i nepostojeća jednačina. On je u razgovoru za Alo demantovao mogućnost da Stojković sad preuzme Orlove. Ili, tačnije, da Tumbaković bude smenjen.
Niti ima dima, a još manje vatre. Već tri meseca slušam svakojake priče, kombinacije i komentare po kuloarima, ali i medijima na temu selektora. Ali, ništa od toga nijednog momenta nije bila tema u FSS“, poručio je Matijašević.

Aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković ima ugovor do 2021. godine, ali ako ne uspe da kroz baraž odvede reprezentaciju na Evropsko prvenstvo, nisu velike šanse da će ga odraditi do kraja. Srbija je omanula u kvalifikacijama, ali ima još jednu šansu, baraž Lige nacija, u kojem će 26. marta igrati sa Norveškom u Oslu, a ukoliko pobedi, onda će u Beogradu odmeriti snage sa boljim iz duela Škotska – Izrael.

Foto: Starsport

 

Najnovije vesti


×