{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
“Najzad”, laknulo je novom špicu Partizana
Matić uzeo 91: Izboriću se za svojih pet minuta

U dresu Mačve 25 komada. Za Vojvodinu 13. Jasno je da Bojan Matić poseduje kapacitet da dobaci do dvocifrenog golgeterskog učinka. Na kraju krajeva, zato je i doveden u Partizan. Da trese mreže i bude ispomoć prvom strelcu crno-belih, Umaru Sadiku.

Mada je osnovni plan da bude podrška Nigerijcu i menja kad kad prvom izboru Sava MIloševića ne bude išlo, iskusni centarfor uverava da će imati šta da ponudi kad bude kročio na teren stadiona u Humsku i da je spreman i da nadmaši ulogu projektovane rezerve.
Sadik je dao 11 golova, igra fantastično, a što se mene tiče, gde god sam igrao nikad s nisam bojao konkurencije. Na meni je da pokažem zašto sam ovde i jednostavno rečeno, izboriću se za svojih “pet minuta”. Nisam baš mogao da pretpostavim da će se u petak okončati pregovori, ali nedelju i po dana postoje spekulacije iz Partizana. Očekivao sam ovo, nisam baš mislio da će tako da se desi, ali drago mi je što sam ovde došao”, predočio je Bojan Matić pošto je u hotelu “Seuno”, bazi crno-belih u turskom Beleku, zadužio dres s brojem 91 na poleđini.

Mogao je i ranije, pošto je i sam Savo Milošević priznao da ga je tražio u prethodnom prelaznom roku.
“Najzad. Složilo se sad. Bilo je još ponuda, Partizan je bio i letos zainteresovan, ali se tad nije realizovalo, trebalo je strpljenja šest meseci... Konačno se završilo”.

Matić je u karijeri pet puta odmeravao snage sa crno-belima, upisao je jednu pobedu, pretrpeo četiri poraza noseći dresove Voše i Mačve, a deluje da mu je laknulo, jer se “otarasio” večitog pratioca, Bojana Ostojića.
Sa njim sam najčešće imao vazdušne duele, najteže sam ih dobijao. Jednostavno, sada će i meni biti lakše, ali i njemu”, pojasnio je Matić.

(FOTO: M. B, FK Partizan)

Najnovije vesti


×