{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Matić uz Solskjera: Mnogo je bolji menadžer nego pre godinu dana

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 1
I Ančeloti nije danas isti kao pre 20 godina, kaže srpski as
Matić uz Solskjera: Mnogo je bolji menadžer nego pre godinu dana

Delovalo je jesenas da Nemanja Matić i Ole Gunar Solskjer nisu u ljubavi. Srpski as je jedva dobijao priliku da igra čak i kada je bio zdrav, pričalo se da bi u januaru mogao da promeni klub…

Sve se okrenulo kada su počeli da se povređuju ostali vezisti Junajteda, a Matić dobio priliku da igra. I sada je standardan u prvih 11. I pokazuje se njegov odnos sa menadžerom nije loše kao što se pričalo.

Naprotiv, Matić je u razgovoru za Skaj Sports stao na Solskjerovu stranu, iako i dalje kruže stavovi da Norvežanin nije dovoljno dobar stručnjak za Mančester i da bi na leto trebalo da se potraži drugo rešenje.
Svakog dana sve više napreduje, stiče sve više iskustvo. Sigurno će Solskjer biti sve bolji i bolji. Recimo, Karlo Ančeloti nije danas isti kao pre 20 godina, zna više, ima više iskustva, takav će biti slučaj i sa Oleom. On je već danas mnogo bolji menadžer nego što je bio pre godinu dana”, rekao je Matić.

Nije lako biti igrač, a kamoli menadžer Mančester junajteda. Ali, Solskjer napreduje.
On sada poznaje u dušu sve igrače, zna tačno šta bi trebalo da radi pre utakmice i posle. Za njegov posao iskustvo je izuzetno bitno”, naglasio je Matić.

Veliki uspeh za Junajted i Solskjera bi bio plasman u Ligu šampiona. Šanse za taj rezultat postoje, pogotovo ako suspenzija Mančester sitija ostaje na snazi.

Foto: Reuters

×