{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U igri i desni bek Betisa
Marko Petković plan B posle Ansaldija
""

Iz Crvene zvezde su više puta jasno i glasno poručili da niko od nosilaca igre iz šampionskog tima nije na prodaju. Bar do kraja kvalifikacija u Evropi. Međutim, zakoni tržišta su takvi da ni Zvezda neće moći da odbije baš svaku ponudu, a jedan od igrača koji bi bio najbliži odčlasku u slučaju ozbiljne ponude je desni bek Marko Petković.

Zvezdin defanzivac nije imao baš najbolju sezonu i pozicija desnog beka se navodila kao jedan od glavnih zadataka rukovodstva u prelaznom roku. Ali dok Petković ne bude (i ako bude) prodat, ta tema neće biti otvorena.

Pominjao se stidljiv interes Olimpijakosa, a kao moguća opcija već neko vreme figurire Fiorentina. Povratak Pantalea Korvina u direktorsku fotelju je o\iveo veze Viole sa Falijem Ramadanijem koji zastupa Petkovića. Korvino je često dovodio Ramadanijeve klijente, a poslednji u nizu bi mogao da bude Petković.

Fiorentina se sprema za odlazak Nenada Tomovića u Torino i traži desnog beka. Prva želja je bio Kristijan Ansaldi iz Đenove (uspešno igra na obe bekovske pozicije), ali cena je previsoka - 8.000.000 evra. Inter je spreman da plati tu sumu i Argentinac je na korak od selidbe u Milano. U tom slučaju bi Fiorentina aktivirala plan B u kojem su zapisana imena Marka Petkovića i Kristijana Pićinija, piše Korijere delo Sport.

Zvezdin ili Betisov desni bek bi u narednom periodu mogli da pojačaju redove Ljubičastih. Naravno, ako iz Firence stigne zadovoljavajuća ponuda na Marakanu.   

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×