{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Terzić potvrdio
Marin je novi kapiten Zvezde, odlaze Stojković, Vujadin i Ebisilio

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Austrije)

Živo će biti u eskpediciji Crvene zvezde u Austriji. Glavna vest sa Zvezdinih priprema glasi: novi kapiten srpskog šampiona je Marko Marin. To implicira da će opremu crveno-belih uskoro razdužiti Savić i Stojković.
„Ebisilio je bliži odlasku, on je blizu odlaska. Blizu odlaska su Vujadin i Žule. S obzirom da su odradili veliki posao i da su zadužili klub, dali smo im korektno obeštećenje. Verujem da će brzo naći klubove, dali smo i zeleno svetlo. Novi kapiten biće Marko Marin. Već od danas. Obavili smo razgovor sa njim. Nadamo se da će odigrati još bolje i sa više strasti“, rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić u Austriji.  

Savić i Stojković su u većem delu minule dve sezone obavljali ulogu kapitena kao zamenici Nenada Milijaša koji je retko igrao. Zamenik novog kapitena Marina bi po novoj hijerarhiji trebalo da bude golman Milan Borjan

Savić i Stojković su prošle zime produžili ugovor sa crveno-belima koji traju do 2022. godine. Prema saznanjima MOZZART Sporta, Crvena zvezda će za Stojkovića tražiti obeštećenje od 1.300.000 evra, a za Savića 1.200.000 evropskih novčanica. Prirodne zamene za Stojkovića su Marko Gobeljić i Milan Gajić, dok bi štopersku liniju posle odlaska Savića trebalo da čine Babić, Milunović, Pankov i još jedno letnje pojačanje. Ebisilio se nije nametnuo od dolaska prošlog leta i Zvezda od njegove prodaje očekuje makar 800.000 evra.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×