{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Marijana Kovačević odgovorila Dijegu Kosti: Kako ja da mu budem kriva kad ne igra dobro od 2014?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 8
“Nisam mu ja kriva što nije napravio karijeru kakvu je želeo“, dodaje doktorka
no_image.png

Atletiko je te sezone bio šampion Španije, igrao je fantastičan fudbal i imao priliku da nacionalnu krunu objedini sa titulom prvaka Evrope. Međutim, pred finale sa Realom, povredio se Dijego Kosta, tada na vrhuncu karijere. Očajnički je tražio način da se oporavi na vreme, iako je bilo jasno da povreda zahteva duže mirovanje. Na kraju se obreo na čuvenim tretmanima placentom kod Marijane Kovačević u beogradskoj ordinaciji, bolovi su prestali, ali je Kosta uspeo da istrpi samo 10 minuta na terenu.

Godinama kasnije pokajao se i ubedio špansku javnost da su baš u Beogradu počeli njegovi hronični problemi sa povredama. Međutim, Marijana Kovačević u izjavi za Večernje novosti tvrdi da napadač Atletika samo traži izgovore za sopstveni neuspeh.
Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro? Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio“, decidirana je Marijana u izjavi za Novosti uz napomenu da ona uopšte ne radi sa konjskom placentom o čemu se već godinama spekuliše.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×