{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Lisice se pomirile sa prelaskom Alžirca u Mančester Siti
Marez je Gvardiolin! Lester mu pronašao zamenu...
""

Znali su u Lesteru prošlog leta da Rijad Marez neće otići u Romu, bez obzira na ozbiljnu ponudu iz Italije (30.000.000 evra), pa mu nisu ni tražili zamenu, ali ovog puta izgleda da Lisice zaista ostaju bez fantastičnog Alžirca, pa se spremaju za "život posle Mareza".

Sve je izvesnije da će najbolji fudbaler Lestera zaista završiti večeras u Gvardiolinom drim-timu na Etihadu u rekordnom transferu od 60.000.000 funti (68.000.000 evra). Zato je Lester već sinoć počeo da priprema teren za dovođenje zamene, a izbor je pao na ofanzivca Kristal Palasa Androz Tauzend.

Dejli Mejl je prvi objavio, a lokalni Lester Merkjuri potom potvrio, da su Lisice spremne da kupe nekadašnjeg krilnog napadača Totenhema i Njukasla. Pretpostavlja se da bi Kristal Palas tražio za njega oko 25.000.000 funti, što je znatno više od svote za koju ga je kupio u leto 2016. iz Njukasla (14.000.000).

Kada je reč o Marezu, njega čeka dugačak dan i uzbudljiv finiš prelaznog roka. Podsećamo, Alžirac je od sinoć u nekakvom samoinicijativnom štrajku, nije trenirao juče ujutru, a neće ni večeras putovati na gostovanje Evertonu, jer ga zanima samo transfer u redove Građana.

Lester je odbio prvu ponudu Mančester Sitija od 55.000.000 funti, ali je i poslao signal da je spreman da pusti svog najboljeg fudbalera za pravu cenu. To bi po svim izvorima trebalo da bude 68.000.000 evra, pa bi Rijad Marez tako postao najskuplja kupovina na Ostrvu ove zime.  

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×