{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Maradona: Volim Mesija, nikada me neće posvađati s njim

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Pričao i kako je ukrao Palerma Riveru i kako će da prebije Gastona Fernandeza
Maradona: Volim Mesija, nikada me neće posvađati s njim

Nekada se u javnosti pojave Maradonine izjave u kojima veliča Mesija, pa onda posle nekog vremena izađu neke gde mu ne priznaje veličinu i žestoko ga kritikuje. Kao da sve zavisi od toga na koju je nogu Dijego ustao tog dana.

Ovog puta, pak, Maradona je biranim rečima govorio o asu Barselone i poručio svima da koliko god se trude, neće ga posvađati s Mesijem.
Mnogo volim Leita i on voli mene. Nikada nas neće zavaditi“, rekao je Maradona.

Potom je istakao detalj sa Mundijala 2010. godine, kada je Dijego bio selektor Argentine.
Kada nas je Nemačka izbacila sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, neki igrači, pogotovo jedan iz La Plate (Veron), odmah su se raspitivali kada imaju letovi da što pre odu kući. A, za razliku od njih Mesi je plakao ispod tuša kao kiša. Niko mi to nije pričao, sve sam video“.

Pričao je Maradona i o tome kako je doveo u Boku juniors Martina Palerma, najboljeg strelca u istoriji kluba.
Martin je trebalo da potpiše za River Platu. Pozvao sam ga i rekao da dođe kod nas. Ljudi oko njega su hteli da me ubiju. On me poslušao i došao u Boku i postao je legenda“, ispričao je Maradona.

A, ima i neko koga je Dijego žestoko ispljuvao – Gastona Fernandeza. Sa fudbalerom Estudijantesa je hteo da se tuče nasred terena pre mesec dana.
Ako ga vidim na ulici – pregaziću ga. Ako ga sretnem na trotoaru, prebiću ga. On je đubre“, grmeo je Maradona u intervjuu za TyCSports.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×