{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Maradona: Ne osećam pritisak! Njega imaš kad ustaneš u četiri ujutru i ne možeš da doneseš 100 pezosa kući da prehraniš decu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Inače, pomenuta suma vredi oko pet dolara
Maradona: Ne osećam pritisak! Njega imaš kad ustaneš u četiri ujutru i ne možeš da doneseš 100 pezosa kući da prehraniš decu

Keretaro je slavio protiv Dorados de Sinaloe u šesnaestini finala Kupa Meksika, a trener Doradosa Dijego Armando Maradona morao je da stane pred novinare i polaže račune.

Ovo je drugi poraz Maradone na klupi novog tima. Potegla se priča o tome da li slavni Argentinac oseća pritisak zbog pomenutih poraza.

A, onda su Meksikanci dobili odgovor u stilu Maradone.
"Pritisak postoji kada ideš da radiš u četiri ujutru i ne doneseš kući ni 100 pezosa kada se vratiš. Taj čovek je pod pritiskom jer mora da nahrani decu, da im da hranu. Ja nemam pritisak. Mogu da iznesem hranu na sto, hvala Bogu", rekao je Maradona posle meča.

Maradona je do sada kao trener vodio Rasing, Al Vasl i Fudžairu iz UAE, a bio je i selektor Argentine koju je vodio na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine. Meksički tim je dao Argentincu šansu pošto je pre toga Francisko Gomez prethodno dobio otkaz.

Za sada Maradoni ne ide baš najbolje. Ali, sudeći po svemu što je rekao - ne pogađa ga to previše.

Foto: Action images

Najnovije vesti


×