{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mandarić preko Olimpije pomaže Borac

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Predstavnici banjalučkog kluba u Ljubljani "biraju" zimska pojačanja
Mandarić preko Olimpije pomaže Borac

Banjalučki Borac je nekada bio ponos ovog lepog grada sa, tvrde najlepšim ženama Jugoslavije. Pred njim je pala i velika Zvezda u finalu Kup maršala Tita 1988. kada je Slobodan Karaić uhvatio onu čuvenu Piksijevu "panjenku" za najveći uspeh krajiškog kolektiva.

Građanski rat i potonja dešavanja doveli su klub na ivicu opstanka, a trenutno se Borac bori u Prvoj ligi Republike Srpske, jednoj od dve druge lige u BiH gde je osvojio titulu jesenjeg šampiona. Ali, plasman u Premijer ligu, koji se očekuje očigledno neće biti kraj ambicijama uprave kluba koja je pomoć u ovom projektu zatražila i od jednog od najuticajnijh i najpoznatijih Srba u svetu fudbala. U pitanju je Milan Mandarić koji je poslednjih godina vlasnik Olimpije iz Ljubljane.

Prethodnih dana, kako piše slovenačka Ekipa 24, u trening centar Zmajeva došao je Vico Zeljković, predsednik Borca. On je privatnu posetu Mandariću iskoristio i da ga zamoli za pomoć, te će Ljubljančani, kako tvrdi Zeljković poslati tri ili četiri pojačanja put grada na Vrbasu ove zime.

"Potrebna su nam pojačanja na svim položajima, a ko će doći u Borac odlučiće trener. Naravno, uz dogovor sa ljudima iz Olimpije. Koliko je velika pomoć Olimpije ogleda se i u tome što će Mandarić nastaviti da plaća fudbalere, a svi znamo koliko visoke plate imaju igrači ovog tima, što mi ne bismo mogli da ispratimo", rekao je Zeljković za Ekipa24.

Uskoro će u Ljubljanu doputovati trener Darko Vojvodić i sportski direktor Marko Maksimović koji će tamo ostati od pet do 10 dana nakon čega će se više znati ko će da završi u Borcu u januarskom prelaznom roku.

FOTO: MN Press

Najnovije vesti


×