{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mančester uzalud zove, Atletiko ne spušta cenu za Saula ispod 150.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
A to je u ovim okolnostima nezamislivo
no_image.png

Da su okolnosti kao pre, možda bi se Mančester junajted zaleteo. Ovako, samo sanja Saula Njigeza. Sa malim, govoto nikakvim, šansama da ga dočeka na javi.

Vezista Atletika ostaće i u predstojećem prelaznom roku van domašaja Crvenih đavola, pošto su Madriđani rešili da na njega ne kače nikakvu etiketu s popustom, već da se drže lane postavljene cene od čak 150.000.000 evra.

Marka piše da kluba sa stadiona „Vanda Metrpolitano“ uopšte ne namerava da proda španskog reprezentativca i da je jedina mogućnost da „osmica“ napusti Rohiblankose plaćanje izlazne klauzule. A onda iznosi pomenutih 150.000.000 evra, koliko Madriđani vrednuju svoje dete i očigledno mu bezgranično veruju, jer su mu prilikom poslednje obnove saradnje dali ugovor čak do leta 2026. I u njega ubacili tu klauzulu. U prevodu: ako neki klub iskešira toliki novac, Atletiko se ništa ne pita i Saul mora da pređe tamo gde ga traže, međutim, kako pandemija virusa COVID-19 predstavlja udar na kase moćnih klubova teško da će neko baš toliko da plaća. Makar se zvao i Mančester.

Doduše, Junajted jeste zainteresovan. Nije mu prvi put, pokušao je u prošlog leta, ali je nudio najviše 70.000.000 evra i pokušavao da u pregovorima omekša stav rukovodstva Atletika, nadajući se da bi u Madridu mogli da pristanu na upola manje novca. No, ni tad Španci nisu hteli. Tek sad neće, kad kriza kuca i na njihova vrata.

A pogotovo ako se zna daje Saul Njigez važan šraf u ekipi Dijega Simeonea i da će teško na tržištu naći sličnog igrača.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×