{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Mančester Siti traži pravo da kupuje nakon završetka prelaznog roka

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Zapravo, Građani bi da se vrate starim rokovima...
no_image.png

Predstavnici Mančester Sitija zatražili su na sastanku akcionara Premijer lige određene korekcije kada je u pitanju prelazni rok. Oni zahtevaju da se stavi na glasanje njihov predlog po kom bi klubovima iz Engleske bilo dozvoljeno da kupuju igrače iz inostranstva i po okončanju letnje pijace, koja je na Ostrvu skraćena za oko 20 dana.

Po tom predlogu poslovi između engleskih klubova i dalje bi morali da budu finiširani pre početka sezone u Premijer ligi (ovog leta pijaca je zatvorena 8. avgusta), ali bi ostala mogućnost za dovođenje igrača iz drugih zemalja. 

MANČESTER SITI OSVAJA PREMIJER LIGU - KVOTA 1,40; MANČESTER SITI OSVAJA LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 4,50

U Sitiju smatraju da su engleski klubovi po trenutnim pravilima hendikepirani, jer u poslednji 20 prelaznog roka (do kraja avgusta) ne mogu da dovede igrače, a može da se dogodi da ostanu bez najboljih. Primera radi, Pol Pogba dugo je bio na meti Real Madrida ovog leta. Da se taj posao realizovao u smiraj prelaznog roka u Evropi, Mančester Junajted ne bi imao mogućnost da kupi zamenu. 

O ovom predlogu Mančester Sitija raspravljaće se na narednom sastanku u novembru, a očekuje se da glasanje usledi u februaru iduće godine. Da bi predlog prošao potrebno je da ruku podignu predstavnici 11 klubova Premijer lige.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×