{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Fjorentina traži deset miliona više
Mančester izgubio prvu rundu: Malo je 40.000.000 za Milenkovića

Prvi pokušaj – neuspešan. Nije to kraj, nije to ni atletika pa da Mančester junajted ima samo tri šanse da dovede Nikolu Milenkovića. Nije mu čak ni mnogo nedostajalo, samo je potrebno da se još malo „napne“.

Kako tvrdi italijanski novinar Đanluka di Marcio, Mančester junajted je pre dva dana poslao zvaničnu ponudu Fjorentini za Nikolu Milenkovića tešku 40.000.000 evra. I Ljubičasti iz Firence su je – odbili.

Međutim, ako Junajted podigne ponudu za još 10.000.000 evra, Fjorentina će reći „da“ i momak kojeg su odavno prozvali „novim Nemanjom Vidićem“ preseliće se na Old Traford, upravo tamo gde je „pravi“ Vidić dotakao fudbalske zvezde.

Da je Mančester zainteresovan za Milenkovića zna se od ranije. Od prošle sezone, kada je tadašnji menadžer Crvenih đavola Žoze Murinjo čak lično došao u Podgoricu na meč Lige nacija između Crne Gore i Srbije da bi uživo pogledao Blekija na delu.

Sve se dopalo Murinju, ali Portugalac nije dočekao na Ostrvu mogućnost da dovede Milenkovića, jer je otišao iz Mančestera zbog loših rezultata.

Dugo se verovalo da je Atletiko Madrid favorit da dovede srpskog reprezentativca, čak su i Jorgandžije prošle zime, navodno, poslale ponudu, koja nije bila po ukusu Fjorentine.

Sada je pravi trenutak da nekadašnje dete Partizana napravi još jedan iskorak na velikoj sceni. Zove ga Teatar snova, da ostvari snove...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×