{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Managva bi rado da kapariše titulu Nikaragve

/ Izvor: mozzartsport.com
Vrlo predvidljivi ishodi utakmica 15. kola Klausure čekaju na tipovanje do sitnih sati
Managva bi rado da kapariše titulu Nikaragve

Razmišljamo o pet parova 15. kola Klausure u Nikaragvi. Pod lupom su četiri izvesno dominantne uloge domaćina, plus meč Sabanasa i Halape koji može da ode u ma kom smeru. To nas čeka u sitne sate, tako da ima vremena da se valjano analiziraju svi mečevi, a na kaju i prelome najbolji tipovi. Idemo redom, počev od kladilački najzahtevnije partije.

Sabanas je najlošiji tim u takmičenju u kojem posle 14 kola zauzima poslednje mesto. Primio je najviše golova (27) i postigao samo deset. Halapa je peta i važi za izuzetno dobru defanzivnu ekipu koja u proseku prima manje od jednog gola po meču. Dobila je i njihov okršaj pre mesec dana kod kuće minimalnim rezultatom, ali je Sabanasu pripao poslednji na ovom terenu odigran početkom septembra prošle godine.

Kao što smo već rekli, Managva je glavni kandidat za osvajanje titule ove sezone. U seriji je od osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima, dok pred svojom publikom nije izgubila prethodnih 13 utakmica. Deportivo Okotal je s druge strane bez pobede na prethodnih pet mečeva od kojih su izgubili četiri, a bez trijumfa su i na sedam poslednjih gostovanja uz pretposlednje mesto na tabeli. Od devet prethodnih međusobnih duela Managva je sedam rešila u svoju korist.

Sledi utakmica u kojoj se gostujuća Činandega nalazi na ivici družine koja treba da zaigra u finišu Klausure, dok Dirangen bije bitku za čeone pozicije. Vodeća Mangava im beži za tek tri boda, pa je malo verovatno da će se na njihovoj travi davati bilo kakve povlastice Činandendegi. U martu su savladali s minimalcem ovog rivala, a pošto su u proteklom kolu poraženi od Mangave još jedan kiks bi zaista bio previše za njihove ambicije.

Na utakmici Real Esteli i Juventus Mangava stvari su poprilično jasne. Mrtva trka sa trećeplasiranim Dirangenom, plus tri boda zaostatka za Mangavom jasan su motiv za juriš Estelija. Juventus Mangava je sedma, pa će teško savladati najbolju odbranu Nikaragve koja je do sada primila svega devet golova. Kako će sada biti, ostaje da se vidi, a da su ovi timovi prvog dana marta remizirali, te da je Mangava u poslednje vreme jako izdašna za tipovanje na golove, to svakako stoji. Na kraju sledi Fereti koji je bolje pozicioniran na tabeli od Real Madriza, ali je izgubio tri od poslednjih pet utakmica. Gostujući tim je u poslednjih pet kola sličan po učinku, a valja znati i da ga je Fereti u martu porazio sa 1:2. Inače, na poslednja dva meča ovoga para dolazila je GG3+ igra, a trenutni osvrt na poslednje utakmice Feretija ukazuje nam na činjenicu da ovaj tim ume poprilično da bude efikasan.

NIKARAGVA – KLAUSURA, 15. KOLO

Sreda
23.55: (2,60) Las Sabanas (3,00) Halapa (2,75)

Četvrtak
00.30: (1,25) Mangava (5,50) Dep. Okotal (10,00)
02.00: (1,35) Dirangen (4,50) Činandega (8,50)
03.00: (1,40) Real Esteli (4,30) Juventus Mangava (7,50)
03.00: (1,70) Fereti (3,50) Real Madriz (4,80)

Kvote su podložne promenama

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×