{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zainteresovan i Volfsburg
Malo je 2.800.000 za Ninkovića

Izgleda da je Nikola Ninković najzad preležao fudbalske „dečije bolesti“. Izgleda da je njegov talenat, koji je svima bio vidljiv golim okom, ali uporno poklapan ćudljivim temperamentom, napokon buknuo. Sebe je pronašao u Seriji B, u Askoliju, a već ovog leta može da bira: povratak u italijansku elitu ili u – Bundesligu.

Kako piše Korijere delo Sport, Askoli ima tri ponude na stoli za Ninkovića. Jedna je od Parme, druga je od SPAL-a, a treća od – Volfsburga.

I planiraju u Askoliju dobro da zarade. Prva ponuda, vrlo dobra, glatko je odbijena. Veruju crno-beli da mogu i više da zarade.
Za Ninkovića smo odbili ponudu vrednu 2.800.000 evra, plus bonuse. On je savršeno miran, uopšte ne traži da ide odavde. Ukoliko prava ponuda stigne, koja zadovoljava sve strane, onda ćemo možda razmisliti o transferu“, rekao je Antonio Tesoro, sportski direktor Askolija.

Dugo je tražio sebe Ninković u Italiji posle odlaska iz Partizana. Znao je povremeno da bljesne i u dresu Đenove, Kjeva i Empolija, ali je tek u Askoliju zaigrao u kontinuitetu na visokom nivou.

Na 31 utakmici postigao je šest golova i upisao sedam asistencija. Za Seriju B je to učinak koji odmah pali alarm većih klubova. A, dobar glas stigao je i do Nemačke. Volfsburg traži nove Vukove za narednu sezonu...

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×