{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Belgijanac sad bliži Čekićarima
Maksimović dobio konkurenciju: Vest Hem želi i Bergea

Krenuo je Vest Hem u veliku potragu za novim centralnim vezistom, igračem koji ume da ispuni sve zadatke u oba pravca. Veruju Čekićari da im tu najviše škripi i da im je pojačanje preko potrebno.

Prvo ime koje se pojavilo na toj listi želja je srpski reprezentativac Nemanja Maksimović iz Hetafea, ali kako pišu engleski mediji, ima Vest Hem i drugog kandidata, koji je možda čak sada i u prednosti. Reč je o norveškom fudbaleru Sanderu Bergeu, koji nosi dres belgijskog Genka.

Navodno, dva kluba su u kontaktu i čekalo se da Belgijanci ozvaniče dovođenje takođe Norvežanina Kristijana Torstveda, koji je 3. januara prešao iz Vikinga u Genk, a koji pokriva isti deo terena kao Berge. Naredni korak, koji najavljuju Englezi je da Vest Hem pošalje ponudu vrednu 12.000.000 evra, pa da se Štrumpfovi izjasne.

Moguće je da će biti cenkanja, ali Čekićari su baš zagrizli da dovedu Bergea, kojeg mediji na Ostrvu opisuju kao „novog Nemanju Matića, samo mnogo boljeg s loptom u nogama“. Norvežanin je odigrao 20 utakmica za A tim svoje zemlje i biće u sastavu ove skandinavske reprezentacije u baražu Lige nacija protiv Srbije 26. marta u Oslu. Samo da vidimo da li će se voditi tada kao igrač Vest Hema ili Genka.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×