{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Interesovanje za srpskog vezistu iz Hetafea
Maksimović bi mogao u London ove zime!

Srpski vezista Nemanja Maksimović se nalazi na listi želja engelskog Vest Hema ove zime, javljaju engelski i španski mediji. On je jedna od opcija koje je upravi kluba predložio novi trener Dejvid Mojes.

Maksimovića je Hetafe letos definitivno otkupio od Valensije pošto je kupio njegovu povratnu klauzulu za 2.000.000 evra i procente od dalje prodaje. Podsetimo, Hetafe je pre godinu i po dana kupio Maksimovića od Slepih miševa za 5.000.000 evra, ali su oni imali povratnu klauzulu da ga vrate po duplo većoj ceni. Nisu je aktivirali, Hetafe je platio taj dodatni novac i Srbin je sada samo njihov. Hetafe do sada nije pokazivao želju da proda Maksimovića, nezamenjiv im je u veznom redu, ali ko zna kakvu ponudu može da pošalje Vest Hem.

On je jedno od četiri imena na Mojesovoj listi za jačanje veznog reda Čekićara. Tu su još i Stoukov Džo Alen, Totenhemov Viktor Vanjama i Abdulaje Ture iz Nanta. Neko od njih bi trebalo da dođe u Vest Hem do kraja prelaznog roka.

Ostrvski mediji porede Maksimovićev stil igre sa strijim zemljakom i imenjakom Matićem i ističu njegovu pas igru i plejmejkerske sposobnosti koje nedostaju veznom redu Vest Hema. Pitanje je samo da li je Hetafe spreman da proda Maksimovića ove zime. I ako jeste, po kojoj ceni.

(FOTO: reuters)

 

Najnovije vesti


×