{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Marko Gjorgijevski potpisao na četiri godine
Makedonski Zmaj sleteo u voždovačko gnezdo

Razmišljaju u Zaplanjskoj o budućnosti, gledaju talente i van Srbije, pa su snimili u Severnoj Makedoniji špica koji bi mogao nekoliko godina da predvodi napad Zmajeva. Ugovor sa Voždovcem i to na četiri godine potpisao je danas Marko Gjorgijevski, najbolji strelac druge lige naše komšijske zemlje.

Gjorgijevski (19) je ponikao u omladinskoj školi Vardara, a bio je nekoliko godina najbolji strelac u ligama mlađih kategorija. Prošle sezone i to samo u prolećnom delu bio je na pozajmici u Borecu iz Velesa, gde je postigao 16 golova na 12 utakmica.

Kako kažu u Voždovcu, pobedili su u borbi za njegov potpis klubove iz Nemačke, Portugalije i Hrvatske.
“Ovo je najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri i ne mogu da opišem koliko sam srećan što sam postao deo kluba koji je organizovan na vrhunskom nivou i u kojem igrač ima sjajne uslove za rad. Već na prvim treninzima video sam da je klub jako profesionalan. Stručni štab i saigrači su me sjajno prihvatili, imaću priliku da sarađujem sa dobrim ljudima, i to je ono što mi je najbitnije.“, istakao je Gjorgijevski, koji je otkrio da su ga u prošlom klubu saigrači zvali – Zmaj.

Dakle, Zmaj iz Severne Makedonije sleteo je među voždovačke zmajeve.

Foto: FK Voždovac

 

Najnovije vesti


×