{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Magdalenu u plej-ofu niko ne štedi

/ Izvor: mozzartsport.com
Amerika de Kali ima ozbiljnu nameru da u četvrtom kolu meru uzme rivalu kom je u gostima nedavno uzela bodove, slavivši sa 0:2
Magdalenu u plej-ofu niko ne štedi

Ako se na nekome Amerika de Kali serijski dopunjavala energijom, onda su to mečevi sa Magdalenom. Naime, prošlo je samo par dana od prethodnog susreta u Grupi A, plej-of grupe u Aperturi, na kom je domaćin ove utakmice dobio Magdalenu na strani. Bilo je 0:2, a mi ponovo idemo na analizu njihovog okršaja. Šta smo bitno zapazili? E, pa ovo je ukupno drugi NG ishod istog para u tekućoj kalendarskoj godini, što možda i nije slučajno.

Amerika de Kali htela bi još, jer realno da je reč o duelu dve najslabije ekipe u grupi, koje ne mogu da konkurišu Pastu i Milonariosu. Adut Amerike de Kali je drugi strelac plej-ofa Aperture, Fernando Aristegieta, koji je svoju statistiku napumpao baš na meču sa Magdalenom. Dakle, teško Маgdaleni koja je u prva tri kola znala samo za poraze. Dalo se to i očekivati, jer polet zbog usiljenog plasmana, odnosno zauzete poslednje pozicije koja je vodila u plej-of, morao je biti dokazan nešto boljim igrama u ovoj fazi takmičenja.

Ovako, deluje kao da Magdalena nije ni imala šta da traži u društvu najboljih.

Kolumbija 1 – Apetura, plej-of, 4. kolo

Četvrtak
03.00: (1,50) Amerika de Kali (3,70) Magdalena (7,00)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×