{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Sjajni trener potvrdio da je skoncentrisan isključivo na posao s Lisicama, iako u ugovoru postoji klauzula o slobodi
no_image.png

Od prvog trenutka kada je smenjen Unaj Emeri, novinari bliski Arsenalu počeli su da pišu i o mogućnosti da ga sjajni trener Lestera Brendan Rodžers nasledi na kormilu Tobdžija. I naravno da su ga posle večerašnje sjajne pobede Lisica nad Evertonom (2:1) britanski novinari pitali da li ostaje na King Pauer Stadionu.

Iskusni stručnjak je potvrdio priču Telegrafa da u ugovoru sa Lesterom postoji kaluzula o slobodi od 15.000.000 evra, ali deluje da nema nameru da je aktivira barem ne zbog poziva sa Emirata što je i razumljivo.
"Mislim da ostajem ovde. Sve moje ambicije usmerene su samo na Lester, klub koji se prvoklasno ponaša prema meni. Napustio sam Selitik pre osam meseci, a sada je preda mnom veliki izazov da završimo sezonu u top šest. Obožavam svaki minut otkako sam stigao ovde. A došao sam da pokrenem ambiciozan projekat i da radim u fantastičnom klubu. Apsolutno volim Lester. Za funkciju trenera Arsenala konkuriše verovatno deset trenera u ovom trenutku, a ja sam skoncentrisan isključivo na Lester", poručio je Brendan Rodžers.

Dakle, navijači Lestera na treba da brinu, uživaće i dalje u igri Brendanovog sjajnog tima. Uostalom, i zašto bi išao s konja na magarca...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×