{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Lutovac ide sa Banjice, Partizan nudi 10.000, Gordan Petrić zove u Grčku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 47
Mladi reprezentativac Srbije na raskrsnici
Lutovac ide sa Banjice, Partizan nudi 10.000, Gordan Petrić zove u Grčku
Aleksandar Lutovac

Ovu bitku Rad nije mogao da dobije. Iako je u sezonama iza nas u nekoliko navrata mogao da Aleksandra Lutovca proda ili Partizanu ili Crvenoj zvezdi, na kraju će mladi reprezentativac Srbije Crnotravsku ulicu napustiti bez obeštećenja. Lutovac je zbog neisplaćenih zarada tužio Građevinare i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Široj javnosti ova informacija je posebno zanimljiva zbog toga što je za usluge momka koji će kroz mesec dana proslaviti 22. rođendan zainteresovan i Partizan. Odavno u Humskoj imaju Lutovca na oku, ali zbog Radovog odbijanja da po bagatelnoj ceni konkurentima iz Superlige prodaje igrače Partizan nikako nije mogao do krilnog fudbalera.

Sada se međutim situacija promenila, ali to još ne znači da će Lutovac i završiti u Humskoj. Po dva osnova. Prvo, finansijskog dogovora još nema, Partizan mu prema našim saznanjima nudi mesečnu platu od 10.000 evra što ne zadovoljava ambicije skoro pa sigurnog putnika na predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. I drugo, možda i bitnije, crno-beli planiraju da mu ofanzivnu liniju u narednoj sezoni predvode strani fudbaleri – zbog toga uostalom i Mark Valijente ide iz Humske – što znači da bi Lutovac bio rezervna, a ne opcija opcija po krilu.

►► Potpis je pitanje dana: Dominik Dinga dolazi u Partizan

Pride, po čaršiji se nezvanično može čuti da Lutovac ima i ponudu Gordana Petrića da se preseli u Grčku, tačnije u AEL-a iz Larise na čijoj klupi sedi baš doskorašnji pomoćnik Zorana Mirkovića u Partizanu. Petrić je iz Srbije već povukao tandem iz Radničkog – Borivoja Ristića i Nikolu Stankovića.

Lutovac je ranije uvek isticao da bi najradije u inostranstvo – tada doduše domaći klubovi zbog Radove filozofije nisu ni bili opcija – sad ostaje da se vidi da li AEL odgovara njegovim ambicijama. Ili će sačekati neku drugu ponudu. Odlazak na Euro i eventualno dobre igre na U21 kontinentalnoj smotri mogle bi da mu obezbede još neku opciju.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×