{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srpski fudbaler nije propustio ni sekund u prvenstvu Engleske ove sezone
Luka Milivojević je mašina: 38 x 90 minuta u Premijer ligi

Ima Kristal Palas pravu mašinu u svojim redovima! I zbog toga i nosi kapitensku traku. Luka Milivojević je bio tokom ove sezone nezamenjiv u sastavu londonskog tima. I to bukvalno. Srpski fudbaler odigrao je svaki sekund u takmičarskoj 2018/19. godini u Premijer ligi!

Zvuči neverovatno, ali je Milivojević odigrao svih 38 utakmica po 90 minuta. Ili ukupno gledano, svih 3.420 minuta sezone koja je završena u nedelju.

U toliko odigranih minuta stalo je i 12 golova srpskog internacionalca, od toga 11 iz penala. Sve to je bilo dovoljno, naravno uz pomoć saigrača, da Kristal Palas ima mirnu sezonu, koju je završio na 12. mestu tabele.

Kada su igrači u polju u pitanju, samo još dvojica su takođe odigrala svaki minut: Konor Koudi iz Vulverhemptona i Ben Mi iz Barnlija.

Golmani su druga priča, njih ionako treneri gotovo nikada ne menjaju tokom utakmica, pa su sve mečeve do kraja odigrali i Alison Beker, David de Hea, Martin Dubravka, Nil Eteridž, Lukas Fabijanski, Ben Foster, Ederson, Džordan Pikford i Kasper Šmajhel.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×