{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Može da ide
Luka Adžić na listi od 18 precrtanih

Iza Anderlehta je jedna od najgorih sezona u istoriji kluba. Slavni klub je završio sezonu na šestom mestu i posle 56 godina ostao bez plasmana u Evropu. Jasno je onda koliko loše je bilo...

Zato se pripremaju radikalne mere za sledeću sezonu. Već je odlučeno da će Mančester Sitijev kapiten Vensan Kompani biti trener igrač u sledećoj, a vrlo verovatno i u dve sezone posle. Očekuje se još dubokih rezova u ekipi. Anderleht pod ugovorom trenutno ima čak 41 fudbalera. Bez zarade od Evrope, to je ozbiljan udarac za klupski budžet i neki troškovi će morati da se krešu.

Već je odlučeno da neće biti produženi ugovor sa Ivanom Obradovićem, Bojom de Jongom i Rjotom Morimokom koji su slobodni u izboru nove sredine. Takođe, klub je rešio da proda Ognjena Vranješa, Karu Mbođa, Adrijena Trebela i Ivana Santinija čije plate su preveliki i nepotreban trošak za klupski budžet.

Na listi igrača kojima Anderleht neće praviti probleme u izboru nove sredine je još 11 igrača među kojima je i naš Luka Adžić. Reč je o igračima koji nisu igrali, ili su igrali vrlo malo ili su igrali nešto više i jako loše. Od njih se ne očekuje zarada već samo da odu i da rasterete klupsku kasu. Na toj listi pored Adžića su: Antonio Milić, Denis Apija, Jevhen Makarenko, Aristot Nkaka, Keni Sajif, Noulidž Musona, Ivan Santini, Silver Ganvula, Abdul Dante i Siben Deval.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×