{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Da obnove saradnju iz PAOK-a
Lučesku traži da mu dovedu Prijovića

Sjajno su sarađivali Aleksandar Prijović i Razvan Lučesku u PAOK-u. Zajedno su gurali tim iz Soluna, držali su prvo mesto na tabeli i stvorili su takvu zalihu da je srpski napadač mogao mirne duše u januaru da ode u Al Itihad, za ponudu koja se ne odbija.

Šest meseci kasnije za njim je krenuo i Lučesku, samo u Al Hilal. Sada su rivali, ali bi rumunski trener voleo da ponovo budu u istom klubu. I tu je želju iskazao gazdi Al Hilala, piše grčki Metrosport.

Lučesku, navodno, ima plan da odmah zavlada Saudijskom Arabijom, ali i celom Azijom, pošto mu je želja da osvoji Ligu šampiona. U to ime, želi da mu Prijović ponovo bude vođa tima, napadač koji će razgrtati protivničke odbrane i postizati golove na “milion” načina.

Napravio je Lučesku u PAOK-u igru za Prijovića, koja je gurala crno-bele do jesenje krune, pa je ubeđen da bi taj model mogao da primeni i u Al Hilalu.

Pitanje samo koliko je ta opcija realna, jer je Al Itihad dao ogromnu platu srpskom napadaču (5.300.000 evra godišnje) i nema nameru da ga se tako lako odrekne. Pogotovo ne da ga proda velikom rivalu. A, posle očajne prošle sezone, u kojoj se borio za opstanak, Al Itihad želi da se vrati u vrh, da se bori za titulu.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×