{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
I Aleksandru se ide iz Al Itihada, kaže menadžer Lešnjevski
Lokomotiva zvala da pita za Prijovića

Ništa od Turske, ništa od Grčke, možda je u Rusiji spas? Srpski napadač Aleksandar Prijović je na spisku želja Lokomotive iz Moskve, koja traži novog špica posle odlaska Fjodora Smolova u Seltu.

Na spisku igrača koje bi Mašinovođe rado videle u svojim redovima je i Prijović, ali po svemu sudeći, neko je poturio Rusima pogrešnu informaciju da je srpski napadač slobodan igrač.
Imam svakodnevno pozive od više ruskoh klubova zbog Prijovića. On je radio sa trenerom Čerčesovima, sarađivao sa porodicom Savidis, tako da bi voleo da se oproba u ruskoj ligi. Ipak, moram da demantujem informaciju da je Aleksandar slobodan igrač, jer ima još ugovor sa Al Itihadom na tri i po godine“, rekao je agent Filip Lešnjevski.

On je dodao i da bi Prijović voleo da promeni klub.
Aleksandar je raspoložen da ode negde na pozajmicu, da bi mogao da konkuriše za mesto u reprezentaciji, ako se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo“, istakao je Lešnjevski.

Problem je, međutim, što Al Itihad insistira da klub koji je zainteresovan za Prijovića preuzme njegovu kompletnu platu, što je gotovo nemoguća misija za mnoge.

Gledali su Moskovljani put Srbije i tokom minulih mesec dana, jer su želeli da dovedu Takumu Asana iz Partizana, ali i tu su ostali kratkih rukava.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×