{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ljupko je neuništiv: Petrović novi trener CSKA iz Sofije

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Armejci smenili Mitova
Ljupko je neuništiv: Petrović novi trener CSKA iz Sofije

Ne posustaje Ljupko Petrović ni u 72. godini. Legendarni trener Crvene zvezde ponovo ide na klupu, jer će u nastavu prvenstva Bugarske predvoditi CSKA iz Sofije.

Petrović je od prošle godine u taboru Armejaca, ali je imao ulogu savetnika i povremeno je znao da uskoči na mesto trenera, privremeno, dok se ne nađe rešenje. I u novi šampionat je ušao na konsultant šefu struke Dobromiru Mitovu, međutim, posle samo jednog osvojenog boda u prva dva kola, trener CSKA je dobio otkaz.

Gazda kluba Griša Gančev odlučio je da Ljupko Petrović od danas bude novi šef struke kluba iz Sofije.
Armejci, Ljupko Petrović zvanično je postavljen na mesto prvog trenera CSKA. Do sada je iskusni stručnjak imao ulogu konsultanta u klubu, ali od danas će voditi utakmice, treninge i sve ostalo, kao glavni trener crvenih. I Dobromit Mitov će ostati u klubu, ali kao Petrovićev pomoćnik“, stoji u saopštenju CSKA.

Novi trener Armejaca se takođe obratio medijima pismenim putem.
Obavio sam ozbiljan razgovor sa igračima. Najvažnije u ovom trenutku je da počnemo da igramo kao tim. Onaj koji želi da igra za sebe, neće da trči i da se bori za ekipu, neće igrati. Težak je trenutak za sve, a iz njega možemo da izađemo samo uz dobre igre i pobede“, poručio je Petrović.

Ljupko je u Bugarskoj trenirao i Levski i Liteks.

Foto: Starsport

 

 

Najnovije vesti


×