{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Bolonja ostaje kratkih rukava
Ljajić neće kod Mihajlovića: Srećan sam u Bešiktašu

Od nove saradnje Adema Ljajića i Siniše Mihajlovića neće biti ništa. Iako je trener Bolonje, navodno, izrazio želju da u letnjem prelaznom roku dovede srpskog reprezentativca koji je na pozajmici iz Torina u Bešiktašu, Ljajić je poručio da ga taj transfer ne zanima.

Kako navode turski mediji, Adem ima želju da ostane u taboru crno-belih iz Bešiktaša, gde se preporodio kao igrač i gde je postao istinski ljubimac navijača.

Bešiktaš ima klauzulu u dogovoru sa Torinom da na leto može da otkupi Ljajića za 6.500.000 evra i Turci nameravaju da je iskoriste.
Srećan sam u Bešiktašu i želim da ostanem ovde. Poziv Bolonje me ne interesuje. Biću vrlo srećan ako čelnici kluba reše da otkupe ugovor od Torina. Sviđa mi se u Bešiktašu i Istanbulu, ne ide mi se odavde“, rekao je Ljajić, a prenosi više turskih medija.

Imao je klub iz Istanbula velikih finansijskih problema tokom sezone, pa su kružile spekulacije da zbog toga neće moći da otkupi Ljajićev ugovor od Torina. Zbog toga je Bolonja u niskom startu i dalje čeka rasplet situacije.

Foto: Reuters

 

 

Najnovije vesti


×