{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nemac u nezgodnoj situaciji...
no_image.png

Da će otići - nema dileme. Gde će otići - još nije definitivno jasno. Timo Verner, trenutno jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi, pre nekoliko dana javno je kazao kako ne želi u Bajern. I dok je Jirgen Klop zakopčan do grla, ostrvski mediji tu njegovu izjavu protumačili su kao konačnu odluku: da hoće samo na Enfild. Mada to eksplicitno nije rekao. 
"Bajern je veliki klub, Hansi Flik je pokazao da je sjajan trener, ali nema potrebe da pričamo o tome. Ako budem menjao klub, radije bih u inostranstvo nego u Bajern. Odgovarao bi mi izazov prelaska u drugu ligu više nego da ostanem u Bundesligi", nije puno okolišao Verner.

Mladom napadaču sad ostaje da čeka i ništa drugo. Jer kako stvari stoje, pred njim su dani i meseci neizvesnosti. Tako bar tvrdi Gardijan.
"Liverpul je zatražio od Vernerovih zastupnika još malo vremena da definitivno odluče da li će poslati zvaničnu ponudu Lajpcigu, odnosno da li će aktivirati otkupnu klauzulu koja iznosi 60.000.000 evra. Uprava Redsa želi da vidi kakav će uticaj kriza izazvana koronavirusom imati na predstojeći prezani rok", stoji u tekstu uglednog britanskog lista.   

Posle svega ostaje nam da vidimo kako će na sve reagovati Verner i da li će možda promeniti mišljenje da je Liverpul pravi i najbolji izbor. 

Ono što je sigurno jeste da nemački reprezentativac po svaku cenu želi da ode iz Lajpciga posle pune četiri sezone. E sad, Liverpul ga je stavio na led, a nije iskljulčeno da će mu Bajern posle one izjave zatvoriti vrata.

Ne baš lagana situacija za Vernera...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×