{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dva demantija u jednom
Leu Mesiju prekipelo: Sve je laž!

Raspisao se ovih dana Lionel Mesi po društvenim mrežama. Najpre je bocnuo predsednika Barselone Đozepa Marija Bertomeua zato što je pritiskao igrački kadar Barselone da pristane na smanjenje plata, rekavši kako bi i bez tog „saveta“ sa vrha pristali na rezanje primanja od 70 odsto u naredna tri meseca. Večeras mu je izgleda prekipelo, pa je rešio da demantuje dve informacije koje poslednih dana kruže svetom.

Prva je sportske, a druga privatne prirode, mada za obe najbolji igrač planete uverava da su neistinite.

Početna se tiče nagoveštaja da bi sledećeg leta, kad mu istekne postojeći ugovor sa Kataloncima, mogao da potpiše za Inter. Vatru je zapalio bivši predsednik Intera Masimo Morati rečima „nije zabranjeno sanjati“, nadovezali su se neki bivši asovi italijanskog giganta, ali Argentinac je sve to demantovao.

Sve u svetlu informacije da će zajedno sa Tijagom Almeidom iz brazilskog Atletika narednog leta potpisati za Inter. Leo je preko objave te vesti napisao:
„Prva laž“.

Sledeći demanti se odnosi na aber kako je, navodno, sa tajnog računa u Barseloni plaćena kaucija za oslobađanje Ronaldinja iz jednog zatvora u Paragvaju. Pojedinci su pustili mašti na volju, pomislili da bi Leo zarad dobrih uspomena sa Brazilcem, mogao da mu pruži ruku spasa, ali je i to brzo opovrgnuto. Direktno od Mesija:
Druga laž“, napisao je iznad vesti kako je on zaslužan za izlazak Ronaldinja iz zatvora.

Mesi je upotrebio haštag „fakenews (lažne vesti), i na kraju poentirao uvervavajući da je isti mediji pre izvesnog vremena objavio kako je navodno odbio ponudu Njuels Old Bojsa, kluba za koji inače navija i koji mu je, govorili su, nudio utočište ukoliko ne produži ugovor sa Barselonom.
„Hvala Bogu da tom mediju niko ne veruje“, dodao je Leo.

Tagovi:
10
Komentarišite kao: ili se registrujte
Uslovi objave komentara

Najnovije vesti


×