{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Pauza mu svakako predstoji, ali...
Lepe vesti iz Humske, Šćekić nije teže povređen
Aleksandar Šćekić

Ionaka tanak igrački kadar ima Savo Milošević na raspolaganju i poslednje što mu treba su povrede da mu dodatno suze izbor, pošto Partizan maltene da nema alternative na nekoliko pozicija. I taman što se učinilo da će ga slučaj Aleksandra Šćekića baciti u ozbiljan rebu lepe vesti za šefa struke crno-belih: crnogorski vezista ipak nije teže povređen, saopšteno je iz kluba.

Partizan je doduše naveo da je Šćekiću “stavljena meka mobilizacija“ i da je igrač upućen na lečenje u klub. Što će reći da mu pauza svakako predstoji, ali sigurno mnogo kraća no što se činilo kada je 27-godišnji fudbaler na nosilima iznet sa terena u 57. minutu utakmice sa Inđijom.

Koleno je bilo u pitanju, pa se svima učinilo da je u najboljem slučaju kalendarska 2019. završena za Šćekića. Ovako, ostaje nam da sačekamo neke preciznije vesti iz Humske.

Dobra stvar za crno-bele je i što u naredne dve nedelje neće biti klupskog fudbala. Pa ako je već neko morao da se povredi možda je i najbolje što se to desilo sada.

Podsetimo, van stroja trenutno je i Lazar Marković kome je stradao aduktor pre nekih 20-ak dana. I za njega se isprva mislilo da se na teren neće vraćati pre 2020, ali je potom utvrđeno da će oporavak trajati svega tri, a ne šest nedelja. Što će reći da bi možda mogao nazad na treninge baš tokom ove reprezentativne pauze?

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×