{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Legija se samoubila autogolom, Pjast nije iskoristio meč loptu! Zvezdaši će drhtati u nedelju (VIDEO)

Komentari: 10
Jagelonija bolja od varšavskog velikana, Pogon odoleo lideru
Legija se samoubila autogolom, Pjast nije iskoristio meč loptu! Zvezdaši će drhtati u nedelju (VIDEO)

Šampionska drama u poljskom prvenstvu nije završena. Imao je Pjast meč loptu u rukama i nogama, ali je nije iskoristio. Zbog toga će trenutni lider prvenstva morati da juri trijumf u nedelju protiv Leha iz Poznanja, i na taj način obraduje igrače i navijače Crvene zvezde, odnosno počasti ih statusom nosioca u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pjast je ove večeri igrao bez golova na gostovanju Pogonu, i stekao dva boda više od Legije. Pobeda bi donela šampionsku krunu Pjastu, pošto je velikan iz Varšave izgubio na gostovanju Jagelonije (1:0). Međutim, Pogon se pokazao kao čvrst rival, o čemu svedoči da je Pjast imao samo dva udarca ka golu domaćina.

Legija se praktično samoubila večeras, ali je pomilovana zahvaljući kiksu Pjasta. Šampionska nada Legije počela je da se gasi u 28.minutu. Tada je posle centaršuta na desne strane nespretno na loptu naleteo Vietska i pogodio sopstvenu mrežu. Imala je Legija pregršt prilika da izjednači rezultat, ali tim srpskog stručnjaka Vukovića nije uspeo da dođe makar do izjednačenja.

Pre poslednjih 90 minuta Pjast ima dvsa boda više. Legija će dočekati Zagleblje dok će Pjast igrati na svom bunjištu Leh iz Poznanja.

Najnovije vesti


×